Siitä onkin vierähtänyt aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut kuulumisistani. Niin paljon on ehtinyt tapahtua kolmessa kuukaudessa.

Syyskuussa menetin rakkaan isomummuni ♥ Alkaa suru jo hieman helpottaa, mutta ikävä on silti kova. Varsinkin nyt, kun joulu lähestyy... Olimme kovin läheisiä, ja aina kun kävin kotopuolessa kävin juttelemassa myös isomummun kanssa. Ne reissut eivät enää koskaan tunnu samalta.

Lokakuussa vanhenin 22-vuotiaaksi. Hui hui! Alan oleen jo korkeassa iässä :D Ei tullut oikein juhlittua, sillä isomummun hautajaiset olivat niihin aikoihin... Jotain todella hienoa kyllä tapahtui lokakuussa. Tapasin mielettömän ihanan poitsun, jonka kanssa seurustelen nyt ♥ En tiedä miten olisinkaan jaksanut ilman valonsädettä surun keskellä...

Nyt sain tietää, että saan työpaikalta siirron tänne kotipaikkakunnalle :) Tammikuussa alkaa työt täällä. Ei tarvitse enää ravata bussilla paikkakunnalta toiselle. Palapelin palaset alkaa vihdoin loksahdella pikku hiljaa paikalleen :) Kaikki aina järjestyy, pitäisi muistaa se aina murheen keskellä.

Tänään löysin postilaatikosta ihanan yllärin! Osallistuin elokuussa Little Angels-dekoon, jonka tekijä Maria arpoi dekoon osallistujien kesken lahjan... Ja minä olin se onnekas, joka voitti! :) Sain ihanan kaulakorun! Kiitos paljon Marialle!

2153039.jpg

Eikö olekin kaunis? :)

Mukavaa joulun aikaa kaikille!